PROPOSTA D'ACTIVITAT : UNA MA DE CONTESexternal image bot_tornar.png

Conté les Activitats fetes pels participants en el curs:
Una mà de contes és un web interactiu amb contes (en català, aranès i anglès) i tallers de dibuix, de retall i composició i d'il·lustració de contes) al que podeu accedir des de www.unamadecontes.cat
El que us demanem és que feu un petit conte i ens l'ensenyeu. El repte està en que no us explicarem com fer-ho sinó que vosaltres mateixos haureu de trobar la manera amb l'ajuda de les instruccions del programa.
Expliqueu-nos quines dificultats heu tingut i si trobeu que aquest recurs gratuït us pot ser útil per a la vostra pràctica com a educadors/es.
Us animeu?
Contesta
Jordi B
Jordi B

Re: Una mà de contes
per Jorge Bermúdez Martos - dissabte, 14 gener 2012, 14:13

Bé, desprésde barallar-me una mica amb l'aplicació web que et permet editar contes a"Una mà de contes",finalment he pogut enviar una participació amb el conte:
Laaventura de la cueva
És una web força intuïtiva, tot i que només hi ha instruccions molt generals i no hi ha una ajuda específica que t'indiqui els passos a seguir en cada taller.
El primer problema que m'he trobat és que he començat a editar el conte pensant que podria fer servir imatges penjades a Internet, però m'he adonat que primer les havia de baixar al meu ordinador. (el mateix passa amb els vídeos i els àudios)
També m'he trobat que al voler enganxar els textos des d'un Word, l'aplicació ho detecta i et demana de "netejar-los". Jo ho he solucionat dient que no.
També és un problema fer servir imatges molt grans, ja que l'aplicació et limita la grandària d'aquestes. Si vols fer servir fotografies fetes amb la teva pròpia càmera, sovint són massa grans i això t'obliga a tractar les imatges amb algun software(GIMP, per exemple) per tal de minvar-les.
JordiBermúdez
Mostra missatge original | Contesta
Mitjana de valoracions: Fet

Re: Una mà de contes
per Montse Soler Llapart - dilluns, 16 gener 2012, 13:06

Cal practicar una mica per poder-ho ensenyar bé! M'ha agradat aquesta activitat.http://www.unamadecontes.cat/web/tallers/books/veure_llibre?pagina=1&permalink=2cf10dbebbc2f616df8c233cc3aea1b46922420e
Mostra missatge original | ContestaUs deixo l'enllaç del conte que he subtitulat:

http://www.super3.cat/unamadecontes/participa/sfb4bddccd315cc72a9d33bfb5b44b46cae23f0d7

Fins aviat!
Mostra missatge original | ContestaAcí us deixo el treball
http://www.super3.cat/unamadecontes/participa/e362b6ef5bac58d70fd234be6970376ad37d45c18